Avaldatud: juuli 25, 2024

Kas valida personaaltreeningu pakett või tervisliku eluviisi baasteadmiste Intro kursus?

MotFit

Jaga Facebookis

Milline MotFit teenusepakett valida?

MotFit teenuste valik pakub lahendusi igale tervisespordi huvilisele, olgu tegu algaja või edasijõudnuga: endistele trennihuntidele, kelle vorm on ajaga käest ära läinud, neile, kes alles avastavad tervisliku elustiili teed, aga ka aktiivsetele treenijatele, kes tunnevad, et tulemused ei ole päris ootuspärased.

MotFit eraklientidele suunatud teenuseportfellis on 2 teenust: MotFit Intro (online baaskursus), MotFit Expert (edasijõudnute juhendamine). MotFit Intro ja Expert on kaks erinevat, kuid üksteist täiendavat teenust, mis on loodud vastama erinevate inimeste vajadustele ja eesmärkidele. Teenusepaketid on disainitud MotFit personaaltreenerite poolt, tuginedes aastatepikkusele kogemusele ja enamlevinud kliendiprobleemide lahendamisele, ühendades universaalsuse personaalsusega. Järgnevalt aitame mõista, milline neist kahest paketist sobib Sulle kõige paremini.

MotFit Intro

MotFit Intro on esimene omalaadne tervisekoolitus Eestis, mis sobib igas vanuses ja soost tervisespordi huvilistele, kes soovivad omandada üldtunnustatud teadmistel põhinevaid tervisliku elustiili baasteadmisi. See kursus on ideaalne neile, kes on eksinud internetiavarustes „õige“ informatsiooni otsimisel ning vajaksid alustuseks tervikpilti ja struktureeritud lähenemist – baasteadmisi motivatsiooni, tervise, toitumise ja jõutreeningu (liikumise) kui terviku osas jätkusuutlikuma tervisliku elustiili saavutamiseks. Antud teenuspaketis on treener õpetaja rollis. MotFit Intro koolitusel osalemine loob eeldused jätkamiseks MotFit Expert tasemel. 

Miks osaleda?

  • 4-nädalane veebikursus koos eelsalvestatud videote ja artiklitega
  • Iganädalased live veebiseminarid ja personaalne 20-minutiline videokõne treeneriga
  • Lai teemade valik: motivatsioon ja eesmärgid, toitumine ja energia, tervise hoidmine ja vaimne tasakaal, liikumine ja jõutreening
  • 5 tundi lihtsas keeles esitatud baasteadmisi läbi lühikeste videoloengute
  • Sisu on võimalik tarbida asukohast ja ajast sõltumata
  • Ühekordse tasu eest saad baasteadmised kogu eluks

Millega arvestada?

  • Võib olla liiga lihtne neile, kellel varasem kogemus ja teadmised olemas
  • Fookus on rohkem algteadmiste andmisel, mitte erialaspetsiifilisel süvitsi minekul

MotFit Expert

MotFit Expert paketi puhul on tegemist on tõsistele „trennihuntidele“ või siis maakeeli edasijõudnutele suunatud programmiga, kelle sõnavarasse on mõisted nagu makrotoitained, rumeenia jõutõmme ja mesotsükkel juba kinnistunud. MotFit Expert tasemel treenimine eeldab, et sul on juba kindel treeningrutiin ja tervisealased teadmised. Kas iseseisvalt või mõne personaaltreeneri kaasabil oled varasemalt omandanud baasteadmised ja vajad nüüd enda treeningute ja toitumise struktureerimist ning treeneripoolset tuge. Teenuspaketis minnakse 1:1 juhendamisel ja kavade koostamisel sind enim huvitavate fookusteemadega süvitsi ja treeningplaani keerukusaste nõuab kliendipoolset pühendumist ja panustamist. Treener on antud teenuspaketis mentori rollis. 

Miks osaleda?

  • Personaalsed treeningkavad ja üks-ühele juhendamine treeneriga
  • Spetsiifilisem ja põhjalikum lähenemine võrreldes Intro kursusega
  • Suur fookus individuaalsete eesmärkide saavutamisel (püsitvate treeningharjumuste kujundamine, lihasmassi kasvatamine, mägimatk, jahipidamine Kaug-Idas, Võhandu maratoni läbimine jms).
  • Pikaajaline kliendi ja treeneri vaheline koostöö loob eeldused parimateks tulemusteks
  • Madalam stardihind

Millega arvestada?

  • Nõuab varasemat kogemust ja teadmisi
  • Nõuab suuremat kliendipoolset panust
  • Võimalus regulaarselt treeningrutiinist kinni pidada

Kokkuvõte

MotFit Intro on suurepärane valik neile, kes alustavad oma tervisliku elustiili teekonda, luues baasi edasisteks treeninguteks ja elustiili kujundamiseks. MotFit Expert sobib neile, kellel tegutsemistahet on juba eelnevalt jagunud, kuid soovivad oma teadmisi ja oskusi viia järgmisele tasemele personaliseeritud ja põhjaliku juhendamise abil. 

cropped-MotFit-Logo.png
MotFit Premium